Informatieavond 14 oktober

Oktober 2015 – Bent u deelnemer en wilt u meer weten over het slimme energiesysteem binnen het onderzoek? Kom dan naar onze informatieavond op 14 oktober in de Mediaan. Meld u nu aan.

Tijdens eerdere sessies hebben we u al het een en ander verteld over dit systeem. Graag vertellen we u meer over de werking van het slimme energiesysteem binnen het onderzoek van de proeftuin. Waarom gaat bijvoorbeeld uw apparaat soms aan en soms uit? Wat leren wij uit het onderzoek?

Daarom organiseren wij op woensdag 14 oktober a.s. een informatieavond. Tijdens deze avond gaan wij wat dieper in op het onderzoek. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om vragen te stellen en andere deelnemers te ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Datum:                         woensdag 14 oktober
Locatie:                        Wijkcentrum de Mediaan, Brandpunt 1, Heerhugowaard

Programma
19.00 – 19.30 u.    Ontvangst met koffie en thee
19.30 – 20.30 u.    Presentatie over hoe het slimme energiesysteem werkt en wat we leren
20.30 – 21.30 u.    Voor de technische liefhebber: een meer technische en diepgaande toelichting op de werking van het slimme energiesysteem binnen het onderzoek.

Aanmelden
In verband met reservering van de zaal, koffie en thee willen wij graag vooraf weten of u erbij bent. U kunt zich aanmelden tot donderdag 8 oktober. Stuur een e-mail naar info@energiekoplopers.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen met wie u komt. Mocht u daarna toch verhinderd zijn, dan horen we dat ook graag.

U bent van harte welkom. Tot woensdag 14 oktober!

Gerelateerde artikelen

Reageer