Informatieavond 31 maart

Maart 2016 – Deelnemers aan de proeftuin kunnen via hun persoonlijke pagina inzicht krijgen in hun energieverbruik. Wilt u weten hoe u uw energieverbruik verder omlaag kunt brengen? Meld u dan aan voor de informatieavond op 31 maart.

Op donderdag 31 maart organiseren wij een informatieavond met als thema Energiebesparing. Tijdens deze avond krijgt u tips over hoe u zelf slim om kunt gaan met energie en vertellen wij u meer over de verschillende technologische innovaties op dit gebied. Een specialist van Milieu Centraal (Marlon Mintjes) en Rob Verbrugge (adviseur en inspirator duurzame toepassingen) zullen hierbij aanwezig zijn. U bent van harte uitgenodigd om de informatieavond bij te wonen.

Datum:     donderdag 31 maart a.s.
Locatie:    Wijkcentrum de Mediaan, Brandpunt 1

Programma

19.00 – 19.30 u.  Ontvangst met koffie en thee
19.30 – 20.15 u.  Tips en tricks op het gebied van energiebesparing (Milieu Centraal)
20.15 – 20.30 u.  Pauze
20.30 – 21.15  u.  Technologische innovaties op het gebied van energiebesparing

Tussendoor en na afloop van de presentaties is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

In verband met de zaal, koffie en thee willen wij graag vooraf weten of u erbij bent. U kunt zich aanmelden tot en met zondag 27 maart door een  e-mail te sturen naar info@energiekoplopers.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen met wie u komt. Mocht u daarna toch verhinderd zijn, dan horen we dat ook graag.

U bent van harte welkom, tot donderdag 31 maart.

 

Gerelateerde artikelen

Reageer