Informatieavond onderzoeksresultaten

Het onderzoek in de proeftuin loopt nu ruim een half jaar. Bent u benieuwd naar de eerste inzichten? Kom dan naar de informatieavond op 12 mei.

Op donderdag 12 mei willen wij de eerste inzichten van de resultaten met u delen en u meer vertellen over hoe het slimme energiesysteem het tot nu toe heeft gedaan. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar hoe u de proeftuin beleeft en vragen wij u uw ervaringen met ons te delen. U bent van harte uitgenodigd om deze informatieavond bij te wonen.

Datum:                        donderdag 12 mei a.s.
Locatie:                       Wijkcentrum de Mediaan, Brandpunt 1

Programma
19.00 – 19.30 u.           Ontvangst met koffie en thee
19.30 – 20.15 u.           Onderzoek deel 1
20.15 – 20.30 u.           Pauze
20.30 – 21.00 u.           Onderzoek deel 2

De presentaties over het onderzoek worden gehouden door projectteamleden Eric Woittiez en Els Verbrugge. Tussendoor en na afloop van de presentaties is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden
In verband met de zaal, koffie en thee willen wij graag vooraf weten of u erbij bent. U kunt zich aanmelden tot en met zondag 8 mei. Beantwoord deze e-mail of stuur een e-mail naar info@energiekoplopers.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen met wie u komt. Mocht u daarna toch verhinderd zijn, dan horen we dat ook graag. 

U bent van harte welkom, tot donderdag 12 mei.

Gerelateerde artikelen

Reageer