Nieuw aanspreekpunt voor deelnemers

Januari 2016 – Natasja Preijer was het afgelopen anderhalf jaar in de proeftuin het aanspreekpunt voor de deelnemers. Met ingang van februari gaat zij een nieuwe uitdaging aan en draagt zij haar taken over aan Stefan Nellen.

Natasja was betrokken bij de voorbereidingen en de start van de proeftuin en speelde een belangrijke rol bij o.a. het beantwoorden van vragen van deelnemers in de proeftuin. Vanaf februari zal zij een nieuwe rol vervullen binnen Alliander. Wij bedanken Natasja voor haar gedrevenheid en haar inzet in de proeftuin en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie.

Per 1 februari neemt Stefan Nellen haar taken over. Voor velen is Stefan al een bekend gezicht. Hij is vanaf de installatie van de apparaten betrokken bij het project en heeft veel technische kennis van de slimme apparaten in de proeftuin.foto Stefan

Bent u deelnemer? Voor u verandert er niets. Hebt u buiten kantooruren en in het weekend problemen met uw water- en/of warmtevoorziening of hebt u een lekkage, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de storingsdienst van Feenstra via telefoonnummer: 088 8455 000, optie 1.

Kan het probleem niet verholpen worden door Feenstra, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 76 25 628.
Bij storingen en algemene vragen, stuur een e-mail naar Stefan via info@energiekoplopers.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

Reageer