Wij zoeken nog deelnemers voor de elektrische boiler

Maart 2015 – Het gaat goed met EnergieKoplopers! Voor de warmtepomp en de brandstofcel is het maximale aantal deelnemers bereikt. Wij zijn nu nog op zoek naar huishoudens die mee willen doen met de elektrische boiler.

De elektrische boiler kan helpen om zoveel mogelijk duurzame energie te gebruiken. Duurzame energie van uw eigen panelen, van uw buurman of elders uit het land. De elektrische boiler is ook heel geschikt als u zelf (nog) niet over zonnepanelen beschikt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website.
Technische gegevens elektrische boiler.

Member-get-memberactie elektrische boiler

Inwoners van Heerhugowaard die zich al hebben aangemeld kunnen buren of kennissen die geïnteresseerd zijn in deelname met de elektrische boiler aanmelden via een e-mail naar info@energiekoplopers.nl. De aanbrenger ontvangt twee VVV-bonnen van € 25,- als deze persoon ook daadwerkelijk start als deelnemer in de proeftuin met de elektrische boiler. Lees de voorwaarden.

We zoeken ook nog een aantal huishoudens om mee te doen met de zonschakelaar. Wilt u bijdragen aan de toekomst van duurzame energie in de proeftuin maar is de ruimte in uw woning beperkt? Dan is de zonschakelaar wellicht iets voor u om te testen. Een zonschakelaar kan uw zonnepanelen tijdelijk uitzetten om te voorkomen dat het netwerk overbelast raakt. Hiermee draagt u bij aan een betrouwbare energievoorziening van uw wijk. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website.
Technische gegevens zonschakelaar.

Reageer