Wij zoeken nog enkele deelnemers

Heerhugowaard3

Mei 2015 – In juni gaat de proeftuin van start, al meer dan 200 personen hebben zich aangemeld. Wij zoeken nog enkele huishoudens die mee willen doen met de elektrische boiler of de zonschakelaar.

De elektrische boiler kan helpen om zoveel mogelijk duurzame energie te gebruiken. Duurzame energie van uw eigen panelen, van uw buurman of elders uit het land. De elektrische boiler is ook heel geschikt als u zelf (nog) niet over zonnepanelen beschikt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website.
Technische gegevens elektrische boiler.

Wilt u bijdragen aan de toekomst van duurzame energie in de proeftuin maar is de ruimte in uw woning beperkt? Dan is de zonschakelaar wellicht iets voor u om te testen. Een zonschakelaar kan voorkomen dat het netwerk overbelast raakt. Hiermee draagt u bij aan een betrouwbare energievoorziening van uw wijk. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website.
Technische gegevens zonschakelaar.

Iedereen die zich vóór 25 mei aanmeldt voor de elektrische boiler of de zonschakelaar maakt kans op een wellnessarrangement in Thermen Bussloo ter waarde van € 175,- , in te vullen naar keuze. Lees de voorwaarden.

Member-get-memberactie 

Inwoners van Heerhugowaard die zich al hebben aangemeld kunnen buren of kennissen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de proeftuin aanmelden via een e-mail naar info@energiekoplopers.nl. De aanbrenger ontvangt twee VVV-bonnen van € 25,- als deze persoon ook daadwerkelijk start als deelnemer in de proeftuin met de elektrische boiler. Lees de voorwaarden.

Gerelateerde artikelen

Reageer