Wijziging data workshops – aanmelden voor 8 juni

Mei 2015 – In onze nieuwsbrief van april en onze mail van vrijdag 15 mei jl. informeerden wij u over de workshops die voorafgaand aan de start van de proeftuin gepland staan. Omdat nog niet alle, voor u als deelnemer, relevante informatie compleet is, gaan de workshops die gepland stonden op 2 en 4 juni a.s. niet door. Onze excuses voor het ongemak. De workshops op dinsdagavond 9 juni en donderdagavond 11 juni gaan wel gewoon door.

Workshops
Wanneer: dinsdagavond 9 juni en donderdagavond 11 juni
Waar: in de demonstratieruimte in Wijkcentrum De Mediaan, Brandpunt 1

Programma
19:00 – 19:30 uur: ontvangst
19:30 – 20.00 uur: presentatie demoversie portal en bewonersonderzoek
20:00 – 20:30 uur: mogelijkheid tot stellen van vragen

Tijdens de workshop krijgt u uitleg over het vervolg van de proeftuin en wat u als deelnemer de komende periode kunt verwachten. U krijgt een demoversie te zien van de portal. Dit is de internetomgeving waar u tijdens de proeftuin met uw persoonlijke inloggegevens kunt inloggen om uw thermostaat in te stellen en gegevens over uw energieverbruik in te zien. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan het projectteam en kunt u van gedachten wisselen met de andere deelnemers.

Aanmelden
Wilt u een van deze sessies bijwonen? Meld u dan vóór maandag 8 juni aan door een e-mail te sturen aan info@energiekoplopers.nl onder vermelding van:
– de datum van de workshop
– uw naam en adres
– en het aantal personen met wie u aanwezig zult zijn.
U bent van harte welkom!

Gerelateerde artikelen

Reageer